GROHE New Tempesta Cosmopolitan 250 Душ система с термостатен смесител и чучур 26978001

859.00лв. 735.00лв.

  • Brand:

ОНЛАЙН промоция
В НАЛИЧНОСТ
Безплатна доставка до офис на куриер в цялата страна или до адрес в гр. София

Код: 26978001
Душ система за стенен монтаж.
Състои от 250 мм душ-пита с бял капак, 110 мм ръчен душ, термостат с чучур, душ релса с 390 мм въртящо се душ рамо и плъзгащ се елемент за регулиране на ръчния душ, плюс 1750 мм шлаух с функция TwistStop.
250-милиметровата душ-пита предлага нежна, релаксираща Rain струя .
110 мм ръчен душ се доставя със силиконов пръстен ShockProof, който го предпазва от изпускане или удар.
Разполага с 2 вида струи – успокояващата струя Rain и фокусирана и мощна струя Jet. Можете лесно да превключвате от един на друг вид струя, чрез иновативния диск – GROHE SmartSwitch на гърба на душ слушалката.
Технологията GROHE DreamSpray осигурява равномерен поток от всяка дюза против варовик SpeedClean, която може да се почисти с обикновена четка. Душ системата доставя вода с постоянна температура без неприятни изненади, благодарение на технологията TurboStat на GROHE. А технологията GROHE Water Saving значително намалява консумацията на вода и енергия, без да прави компромис с производителността. За защита от изгаряне бутонът за безопасност GROHE SafeStop е настроен на 38°C, за да се предотврати от неволно повишаване на температурата на водата и това да доведе до изгаряне. А опционалният ограничител GROHE SafeStop Plus може да бъде настроен на 43°C за допълнително ниво на безопасност. Превключвайте между душ-питата и изхода за вана и регулирайте силата на звука, всичко чрез една ръкохватка, с функцията Aquadimmer ( отделен превключвател активира ръчния душ). Издръжливото и лесно за поддръжка покритие GROHE Long-Life поддържа системата като нова години напред.
Гаранция: 5 години

Customer Reviews

0
0

(0 Preview)

Based on 0 ratings
Rating in details
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1
Be the first to review “GROHE New Tempesta Cosmopolitan 250 Душ система с термостатен смесител и чучур 26978001”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

There are no reviews yet.